seo оптимизация

seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В GOOGLE

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД отвежда стотици уебсайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн търговията им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на правилното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google съумя да премести Apple от първото място в ранглистата на най-скъпите компании в света. И осъзнавате ли защо? Благодарение на Adwords! За изминалата година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 са в резултат от обявите в AdWords. Това е вашият капитал и парите на всички малки и големи предприятия, които не само дават пари на Google, но и добиват потребители от това.

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да се пробвате да го направите и сами като последвате описанията на тези страници. Ако обаче разполагате с колеги, на които да възложите SEO оптимизацията, те се налага да преминат през обучение, да бъдат съветвани и да има кой да следи работата при имплементирането на целия процес на seo оптимизация. Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме с уменията да осъществим SEO оптимизацията за вас! Резултатите в началото предполагат детайлно обучение от поне 3 месеца и делнична работа от най-малко още три месеца след това.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са много важни за всяко предприятие! За миналата година 1 100 000 българи са пазарували онлайн, а покупките им за миналите 4 години са нараснали драстично с 230%! И тези данни ще продължават да се покачват докато застигнат до данните в САЩ, където един от всеки осем щатски долара е похарчен за пазаруване онлайн!

Но дори и да не търгувате онлайн, Google маркетингът е належащ за вашата репутация – 72% от потребителите търсят данни онлайн преди да направят покупка, дори и покупката да е от самия магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти без съмнение стоят дълги периоди от време във Facebook, затова използвайте и този метод за реклама. Но предимството на seo оптимизацията е, че когато посетителят ви влезе в Google, той вече е разбрал нуждата от услугата и иска да открие от кого да го купи – от вашия уебсайт или от конкурентни магазини.

Нашата роля е да докараме този потенциален клиент точно във вашия сайт! Няма значение дали продавате стоки или услуги, независимо дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво получавате от SEO оптимизацията?

Ползваме насоките от 2006-та година и с тяхно съдействие сме позиционирали голям брой страници на чело в органичните, свободни класации на Google.

По този начин уебсайтовете са спестили голяма част от разходите за AdWords, увеличили са сделките си в пъти и са спечелили многобройни нови потребители! Сигурни сме, че експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го постигнат и за вашия сайт!

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да имате информация какво точно се случва в момента, всяка седмица ще ви изпращаме отчет за работата по вашата страница, а след края на месеца – отчет за резултатите по ясни параметри за SEO оптимизацията: увеличение на трафика, покачване на класациите в Google, брой нови потребители, време, което потребителят прекарва на сайта, количество написани и публикувани текстове, количество публикувани външни линкове.

Поради каква причина ви трябва SEO оптимизация?

AdWords е най-печелившият бизнес познат на човек! Но все пак едва 15% от посетителите в Google са към AdWords банерите. Другите 85% от посещенията според Zero Limit Web са върху органичните линкове.

Ако си казвате: Супер, значи спираме да плащаме на Google – недейте! Щом сайтът ви не е между водещите три – трябва да не спирате да използвате Adwords! Това е така, защото 84% от клиентите влизат в топ 3 линка в резултатите от търсенето, а едва 1% – върху уебстраниците на страниците след първата. Сега вече имате идея къде можете да покриете труп – на втора страница в SERP! Вашата страница някъде там ли се намира?

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои ситуации уебстраницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една уебстраница е на първи позиции в Google, там влизат голям брой потребители, въпреки че това може да не води неизменно и до по-голям обем продажби. Поради тази причина можете да разберете, че не само вашият уебсайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също трябва премине през промяна – например да подобрите представянето на продуктите, стойностите, обслужването или целия user experience. За всички тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това е чудесно, но можете ли да си представите, че само докато гледахте този текст за SEO оптимизация, в Google са извършени над 25 милиона търсения и са индексирани най-малко 21 000 нововъведени страници. Вашите конкуренти не спят! Не бива да спите и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашият сайт може да излиза на първи позиции в Google.

Всеки проект е уникален и същото важи за всяка уебстраница! Поради тази причина и вашата страница изисква несравнима SEO оптимизация и план, изготвена според компанията ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на номер 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за позиционирането и на вашата страница на първа страница в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В GOOGLE
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво получавате от SEO оптимизацията?
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
Поради каква причина ви трябва SEO оптимизация?
В някои ситуации уебстраницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Leave a Reply